Werken bij Stad Brugge

Werken aan een stad op mensenmaat

Wij zijn op zoek naar talent zoals jij !

Uw spontane sollicitatie werd succesvol ontvangen.

{{ job.title }}

{{ job.contract_type_name }}

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures. Je kan hierboven spontaan solliciteren en jouw gegevens achterlaten. Wij houden jouw gegevens bij en contacteren je indien er een gepaste vacature voor jou vrijkomt. Neem ook gerust zelf af en toe een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Onze troeven

Gevarieerd Jobaanbod

Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om er voor te zorgen dat Brugge een aangename stad is om te leven, te werken en te bezoeken. Elke medewerker doet dit vanuit de eigen kennis en ervaring in verschillende sectoren: van cultuur tot openbaar domein, administratie tot techniek of creativiteit, van preventie tot educatie, welzijn tot veiligheid.

Leren en Groeien

Stad Brugge is een organisatie waar medewerkers kansen krijgen om te leren en te groeien. Elke medewerker krijgt de kans om in functie van het werk opleiding te volgen en talenten te ontplooien. Bovendien zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Voordelen

Stad Brugge is een innovatieve organisatie met aandacht voor de balans werk-privé. We bieden extra’s zoals een aantrekkelijk verlofpakket, gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding voor woon-werkverkeer of gratis openbaar vervoer. Als lid van onze sociale dienst krijg je een gevarieerd aanbod aan voordelen en activiteiten.

Gelijke Kansen

Bij Stad Brugge worden kandidaten geselecteerd op basis van hun competenties en wordt geen onderscheid gemaakt op basis van leeftijd, geslacht, nationaliteit, etnische afkomst, handicap, geloof, levensbeschouwing of seksuele voorkeur.

Vragen?

P&O Team Rekrutering

P&O Team Rekrutering

Burg 11 , 8000 Brugge , België

selecties@brugge.be

050 44 96 30

Powered by Jobtoolz