Packo NV

Packo NV is in België een sterke naam met 4 business units, 2 vestigingen en 37 medewerkers. Packo NV maakt deel uit van Royal Reesink met 23 bedrijven in 7 landen en 1600 medewerkers. Word jij onze nieuwe collega?

Wil je graag spontaan bij ons solliciteren?

spontaan solliciteren

Wij zijn op zoek naar talent zoals jij !

Uw spontane sollicitatie werd succesvol ontvangen.

{{ job.title }}

{{ job.contract_type_name }}

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures. Je kan hierboven spontaan solliciteren en jouw gegevens achterlaten. Wij houden jouw gegevens bij en contacteren je indien er een gepaste vacature voor jou vrijkomt. Neem ook gerust zelf af en toe een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Onze troeven

Open werksfeer

Bij ons is de werksfeer open en gemoedelijk. We hechten veel belang aan verantwoordelijkheidszin en solidariteit. Ons team bestaat uit een mix van ervaren mensen in het vak en jonge, gedreven medewerkers. Samen spannen we ons optimaal in om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en blijven.

Ruimte voor ontplooiing

Persoonlijke en professionele ontplooiing vinden wij erg belangrijk. Bij ons kan je rekenen op diverse opleidingsmogelijkheden. We creëren ruimte voor nieuwe ideeën en eigen inbreng. Je kan rekenen op voldoende autonomie volgens je competenties.

Variatie

Door de diversiteit van onze producten zijn ook onze jobs zeer gevarieerd. Bovendien werken wij samen met internationale leveranciers en een nationaal dealernetwerk. Bij ons ben je dus zeker van voldoende afwisseling, ook op het vlak van professionele interacties.

Vragen?

Koen Bakelandt

Koen Bakelandt

Torhoutsesteenweg 166 , 8210 Zedelgem , België

koen.bakelandt@packo.be

050/250010

Powered by Jobtoolz