Bij ons werken

Verbaas jij ons met jouw sollicitatie?

Wil je graag spontaan bij ons solliciteren?

spontaan solliciteren

Wij zijn op zoek naar talent zoals jij !

Uw spontane sollicitatie werd succesvol ontvangen.

{{ job.title }}

{{ job.contract_type_name }}

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures. Je kan hierboven spontaan solliciteren en jouw gegevens achterlaten. Wij houden jouw gegevens bij en contacteren je indien er een gepaste vacature voor jou vrijkomt. Neem ook gerust zelf af en toe een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Onze troeven

WE DEFINE

DEFINE. – WIJ DENKEN MET U MEE We bedenken een strategie, een doel. Misschien weet u niet wat u precies zoekt of wie uw exacte doelgroep is. Het team van Copixa bestudeert de hindernissen, de do’s and don’ts en helpt mee een strategie te bepalen om het maximum uit uw merk, product en identiteit te halen.

WE DESIGN

DESIGN. – WIJ ONTWERPEN Eens we een strategie hebben kunnen we aan de slag met creatieve ontwerpen. Uniek en krachtig design kan u onderscheiden van uw concurrenten. Mobielvriendelijk webdesign, grafisch design of cinemagraphs. Wij ontwerpen steeds afgestemd op uw strategie voor een blijvende indruk bij uw (potentiële) klanten.

WE DEVELOP

DEVELOP. – WIJ ONTWIKKELEN Met een digitale strategie, grafische voorstellen en een kop koffie starten onze developers met het schrijven en ontwikkelen van de code. Zij creëren een snelle, mobielvriendelijke en stabiele webomgeving. Een website of webwinkel om van uw bedrijfsstrategie een succes te maken.

Vragen?

Jurgen Platteau

Jurgen Platteau

Boezingestraat 35 , 8920 Langemark , België

hello@copixa.com

+32 (0)57 200 464

Powered by Jobtoolz